Nieuws

Floor Daelemans heeft de tekenwedstrijd van Blauwe Cluster gewonnen.
Zij mag met de hele klas een boottocht maken op de Noordzee.
Proficiat Floor!!
CAROLUS BOOMT
Zondag 5 mei is het groot feest in Sint-Carolus. We stellen onze nieuwe schoolvisie voor op een originele manier. Er kan ook gespeeld en gegeten worden en de kinderen schitteren op het podium. Jullie komen toch ook?
Wij adopteerden voor het tweede jaar op rij een weesgedicht.
Bedankt bibliotheek Puurs-Sint-Amands en de geweldige schrijvers om dit mogelijk te maken!
Jullie komen toch ook eens lezen?
Joepie!! Woensdag kwam Sinterklaas op bezoek.
Er waren geen stoute kinderen dit jaar. Oef!!
Woensdag 11 november hebben we ons van de sportieve kant laten zien. Van kleuter tot tiener, iedereen deed zijn uiterste best om zo veel mogelijk rondjes te lopen om de sponsorkaart te vullen. Super gedaan!!
Wat een leuke dag!
De kleuters van de Visjes, de Kikkers en Eikevliet genoten van de speluitdagingen tijdens Rollebolle van Moev in Bornem.
Wij zijn er alvast klaar voor!!
Voor ons project 'afvalarme school 2026' hebben we 9 planeten behaald. Deze planeten konden we verdienen door tijdens het jaar veel te werken rond het milieu: inzamelen GSM's, muziekinstrumenten maken met recycleerbaar materiaal, toneel rond afval, ...
Hiervoor werden we leuk en grappig beloond.
Welkom op ons schoolfeest!!
Vrijdag voor de vakantie maakten we met de hele school een knotsgekke stoet. Met de hulp van enthousiaste deelnemers zorgden we voor een fijne afsluiter net voor de vakantie.
Op 6 december kwamen de ondeugende Pieten onze straat ingereden. Sinterklaas kreeg hulp van de politie om ze eens een lesje te leren...
Dit zijn onze winnaars van de actie 'Veilig naar school'.
Proficiat Florine Labeye en Hasse Sluyts!!